02 October 2011

Open Room photos revealed!





Assalamualaikum and hi and good day.


Haaaa,
baru hari ni dpt upload gambar time kitorg wt Open Room tu..


Nah2 amik la,
tgk gmbr2 ni...ehhehe
Let the photos speak up our thoughts and feelings.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Muka semua ceria lepas kenyang habiskan semua makanan.HEEE



Pose ala-ala perempuan dengan baju tajaan Cik Fatin kita..:p


Teka tangan sapa?
Tengok prev photos.
Over semacam hulur tangan nak minta maaf. heehe




Pose ala-ala masquerades plak.
Spot the difference.
Jumpa tak?
Ala, tu depan sekali tu...hikhik





Goss girls... :D



Menu Open Room.
Serious sedap!!
Tambah DUA kali tw...hehe
Amacam? Besar tak ruang dlm perut saya?



Baaaaaa....chak!!
Saya nampak awak!



Bermaaf-maafan di bulan yang mulia walaupun ekspresi muka masing2 overrrr...hehe
Pose gambar ni plan nk bergelak ketawa smbil bersalam-salaman.
Jadi tak jadi tak?
Cakapla jadi...hee


OK, tu je la gambar Open Room kitorg..
Gambar tengah makan tak snap sebab masing2 pentingkan perut..hehe


TATA! :)
XOXO




6 comments:

husnul.laili said...

wahidaaa cantikkk gilaaa ! hee.
ouh btw. sup tuh buat aku TER-liur lakz. HAHAHA.
ouh ouh ! picz semuaa cantik cantikk. heee.

PIA said...

terbaik! haha

fareha said...

amboi, meriah. banyak makanan pulak tu.

nurfarah wahidah said...

laili: hahaha, banyak la kau!
tapi serius mg sedap sume mkanan!!!!!

nurfarah wahidah said...

pia: terhavoc! terbest!!

nurfarah wahidah said...

sis fareha: hehehe, best sangat!!!! tahun depan nk wt lg!

hak milik kekal dan terpelihara nurfarah wahidah.