25 February 2011

Blog Putih

Salam and 안녕!



Scroll down please. :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Jeng jeng jeng!!



Seems familiar with this header?
Blog Pilihan Malaysia 2011 of course!

Well, while I was browsing through the entries in this blog, I was kinda attracted to a segment entitled
"Blog Mengikut Warna"
(click on the header above to straight away go to the specific entry in BPM )

Below are the rules and regulations to enter this segment.
Check it out yo!



Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Putih"
  • Done. :)
  • Link blog ini
  • Done. Simply click on the header above. :)
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
  • Hmmm....no specified reason i would say. Just a matter of unlimited craziness to blue and white. Yes, I am a white maniac when it is combined with my favourite colour blue. Besides, I simply want to make my blog look PURE and TRANQUILIZING with white as the theme. This blog's theme is inspired from the favourite colours of mine.
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)
  • Dilla Nur
  • Nudra
  • Fahmi
  • Ain
  • Suzila
  • Done. :)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen di bawah:
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:


Jam 8 Pagi 26 Febuari 2011


Jangan lepaskan peluang ini!!

So guys, sila cepat cepat buat entri tentang Blog Mengikut Warna Ini! 
It's AWESOME! ♥



  

9 comments:

SUZILA said...

aku dah telepas!!! :(
p/s: aku tak reti wat benda ni,bekali kali bc,tak paham...budak buta it

farah booboo said...

huuuuu...tapelah suzila....lain kali ade segmen cm ni lg kita wt cepat sikit ek. :)

wida said...

salam perkenalan
tq singgah blog sy:)

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu i'm addicted to white!!!tapi blog kite color pink + purple he3....berangan nak kumpul gadget dan kereta semua color putih yehaaaa...

farah booboo said...

kak wida: sama sama :)

farah booboo said...

aleasara: rumah warna putih lagilah mentap!! :)

sizuka[Izzati] said...

hooooo tuan rumah putih biru rupanya.hehehe goodluck~!

farah booboo said...

sis zati: hikhik....thanks!! :)

Hurrun Maqsurah said...

adoii kak booboo err, kak farah .. hehe
tak sempatlaah, kat hostel tak sempat bukak internettttt pun! ah geramnyaaaaaa --'

hak milik kekal dan terpelihara nurfarah wahidah.