25 August 2011

Can You Hear my Heart!






Jum2 tengok Can You Hear My Heart!!!

Serious macam BEST gile SEBAB:


1. Ada Kim Jae Won!

2. Ada Kim Jae Won!

3. Ada Kim Jae Won!

4. OST dy sume Best!

5. Storyline dy tak sama macama cite korea lain.

6. Cite pasal lelaki yg hilang pendengaran  dan perempuan yg pura2 jadi mentally disabled.


Dah la, taknak cakap lagi, tengok la gambar dari Mr Google ni. hee

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






























































































































































6 comments:

aen said...

choa choa!!!
♥ ♥ ♥

nurfarah wahidah said...

hikhik :)

SUZILA said...

comel pompuan rmbut pendek tu!!dia heroin..?

nurfarah wahidah said...

suzilala: yup! hehe
tapi harabuji tak suka dy...huuu

edz said...

post ni je nak tercab0t tangan skroll, susah susah org dah kemaruk korean ni... :P, actually wanna say i found your blog... so easy, :P

nurfarah wahidah said...

bia la nk kemaruk korean dramas pun, tak susahkan org pun. bluekk!

congrats then, tak kata susah pun nk cari kan :P

hak milik kekal dan terpelihara nurfarah wahidah.